Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 24 de maig de 2019

Ací teniu com fa política Compromís: Ús del Facebook de l'IES Jaume II el Just per fer política


On està l'IES Jaume II el Just? està acabat? s'han iniciat les obres? Nooooo. L'alcalde de Tavernes no ha portat l'IES Jaume II el Just tot i ser alcalde i diputat a les Corts Valencianes. No ha fet res de res.

Tavernes, amb un alcalde i diputat a les Corts en aquesta legislatura és una de les poblacions valenciana que menys ha rebut. Mentre la mitjana dels pobles valencians reben 120 euros per habitant. Tavernes només ha rebut 22 euros per habitant. 22 EUROS !! De què ens ha servit tidre este alcalde i diputat ?? A ell està clar que li ha anat molt bé, que ha cobrat de les Corts i dietes tant de Tavernes com de les Corts, però ... i al poble? Com li ha anat al poble? FATAL !! NOMÉS 22 euros per habitant quan els pobles valencians han rebut de mitjana 120 euros!


Ahir ens van enviar estes pantalles. I quadra tot. 


Així treballa Compromís. Disfresant la realitat perquè els beneficie. 

Ací tenim la prova de com Compromís fa política a través del perfil de l'Institut Jaume II el Just. La mateixa persona que portava el Facebook del Jaume II el Just el 2017 i que aplaudia el fum (demostrat) que venia nostre alcalde, ara és membre de la llista de Compromís. 'PASSEN y LEAN'.

Administradora del perfil de Facebook de l'IES Jaume II el Just en 2017: Anna Bellver, membre de la llista de Compromís i ara directora del centre
Publicació d'Anna Bellver a través del perfil institucional de l'IES Jaume II el Just. Compartix la publicació, com no, de Jordi Juan.

Celebració de Jordi Juan per tindre el control en el Jaume que esta legislatura no ha tingut perquè AMPES i directiva han exigit una resposta ja per l'adequació del centre.

Com veieu: Si no s'ha fet res per l'IES Jaume II el Just, hi ha que fer vore el contrari, que beneficia més a Compromís. I si fa falta, gasten a les institucions educatives per fer política al seu favor. Possen a gent de Compromís perquè controlen el que es diu. Així tenen, o pensen que tenen, control sobre l'opinió pública.
Contestació TOTALMENT política d'Anna Bellver, membre de la llista de Compromís, amagada darrere del perfil de l'IES Jaume II el Just


Bellver borra el comentari i el tornen a publicar en denuncia. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari