Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 6 de maig de 2019

Altra super vorera en SequersCompromís està fent una altra gran vorera en Sequers. Ha canviat les rajoles trencades de Sequers i ara s'ha quedat una gran vorera per la qual tots podem passejar al costat d'un gran jardí ple d'arbres. Una inversió que veiem correcta i que soluciona els problemes de les rajoles trencades per les arrels dels arbres. 

Ara s'ha quedat una bona vorera per passejar al costat d'una zona amb arbres pero pensem que no era necessari tallar tants arbres encara que tots sabem que Compromís és el partit que talla arbres i elimina places d'aparcament a Tavernes. 

El que no té explicació és que Compromísi MALGASTE MES DE 200.000 euros ampliant la vorera del carrer la Barca que estava perfecta i eliminant un grapat de places d'aparcament que tanta falta fan a Tavernes.

Compromís es va encabotar en fer una obra que ningú volia, que ningú havia sol·licitat, que ningú entenia ni enten. Una mega vorera que no val per a res i que no era ni es necessària. I ara va i fan una altra vorera que és per la que passeja la gent, per la que corre la gent i ningú passeja per la mega vorera dels més de 200.000 euros del carrer la Barca que ja s'ha convertit en un monument a la incompetència de Compromís.

A qui se li ocorre fer dos super voreres en Sequers i, damunt, destrossar la vorera del carrer la Barca que estava en perfecte estat quan a Tavernes hi ha voreres com la de Marjaletes, les de la zona alta o algunes de la platja que necessiten reparacions urgents. Com es pot planificar tan malament? Per què eliminar tantes places d'aparcament? Per que tallar tants arbres? Per que no gastar els nostres diners on realment cal? 

Esta és la manera que té Compromís de malgastar els diners que recapta amb els abusius impostos que ens cobra des que Jordi Juan és alcalde de Tavernes.

Sort que ja queda poc per a les eleccions i tots prenem nota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari