Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 21 de maig de 2019

Begoña Bononad serà la Regidora d’Assumptes Socials si Governa Eva Palomares

Begoña Bononad.
Esta legislatura hem seguit de prop els problemes dels nostres veïns, de totes les zones del municipi, i hem detectat una important reclamació a la zona alta del nostre poble. Per este motiu, hem buscat una persona de la zona que està a prop seu per resoldre amb efectivitat i rapidesa les mancances que persistixen”, comenta Eva Palomares, candidata a l’alcaldia per part dels Populars de Tavernes.

Begoña Bononad és una professional autònoma que gerència el quiosc de la Replaceta del Tio Julio de Tavernes. A més de ser l’última Fallera Major que ha tingut Tavernes, Begoña és una dona molt coneguda per estar al costat dels seus veïns sempre que l’han necessitat. 

Propera, resolutiva, ferma i capacitada, Begoña Bononad serà una excel·lent gestora dels Afers Socials del Municipi, prioritzant iniciatives urgents i necessàries per a millorar la qualitat de vida de les persones que més necessiten l’administració, tant en matèria de violència de gènere, com en inclusió social i inserció laboral. “Conec Begoña i com està ajudant als seus veïns i no em cap al menor dubte que serà una gran Regidora d’Assumptes Socials per a tots els veïns de Tavernes, sense distinció”, explica Palomares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari