Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 21 de maig de 2019

L'Alcalde baixa el sou als regidors Perfecto i Llacer per a tindre sou ell.


Jordi Juan ha decidit baixar el sou dels regidors Perfecto Benavent i Josep Llácer. 

Els regidors de Compromís Perfecto i Llácer cobraven un sou brut de 2.894,96 euros/mes i ara cobraran 1.998,84€ i la rebaixa de sou d'aquests regidors anirà a parar a part del sou de 2.220,92 euros/mes que s'ha posat l'Alcalde de Compromís Jordi Juan.

Ells (Perfecto i Llácer) han estat els perjudicats per la decisió de l'alcalde de posar-se un sou de l'Ajuntament.

Perfecto i Llácer cobraran ara uns 900 euros menys al mes mentre que Jordi Juan cobrarà uns 2.200 euros més al mes.

Aquest és el premi que els tinents d'alcalde Perfecto i Llácer reben de l'Alcalde per haver estat tota la legislatura dedicats a l'Ajuntament mentre ell era a València que és on té l'habitatge i on ha residit durant tota la legislatura.

Perfecto i Llácer s'han vist obligats a renunciar a part del seu sou perquè l'alcalde cobre 2.200 euros/mes. Ells contribueixen amb 1.800 euros al  jornal de l'Alcalde i el poble posa els 400 euros restants.

Llácer i Perfecto no han fet cap manifestació al respecte. No sabem si estan contents o enfadats amb la retallada de jornal decretat per l'alcalde. Suposem que a ningú li agrada que li rebaixen el sou una tercera part i molt menys que esta rebaixa vaja per a la butxaca d'una altra persona, encara que siga la de l'Alcalde.

Jordi Juan deia que no era cap jornaler de la política però ara veiem que era un gran mentida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari