Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 21 de maig de 2019

Maite Merenciano serà la Regidora de Sanitat si governen els populars

Maite Merenciano.
Durant esta legislatura el Grup Popular ha portat la iniciativa de determinades denúncies de necessitats en el municipi en matèria Sanitària i, per coherència i responsabilitat, és una de les àrees claus per al seu Govern. “Hem vist que els veïns de Tavernes hem perdut molts serveis en matèria sanitària i volem recuperar les àrees perdudes, entre elles, la sala de Raigs X, l’ambulància 24 hores, així com altres especialitats que abans estaven al nostre centre de salut i ara lamentablement s’han perdut”, comenta Palomares.

Maite Merenciano serà qui coordine esta àrea en el Govern si els populars poden governar. Les qualitats que convertixen Maite en la persona idònia per portar esta regidoria són que, a més de ser infermera en actiu des de fa més de dotze anys, és una treballadora incansable activament implicada en la millora i el perfecte funcionament de la nostra Sanitat, la qual afecta més directament als veïns.

A més, la sensibilitat social de Maite completa un perfil vàlid per dur a terme tots els objectius en matèria de Sanitat del Projecte d’Eva Palomares. “Maite és una persona molt involucrada a Tavernes, sempre disposada a ajudar en el que faça falta”, comenta Palomares. Forma part i col·labora en diferents associacions de Tavernes, falles, futbol, escoltes, i ajuda a diferents ONG. Esportista, altruista, lleial i justa, amb Maite els serveis sanitaris de Tavernes seran els que mereixen els nostres veïns, sense excuses i sense demores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari