Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 15 de maig de 2019

Maria Ciscar seria la regidora de Personal si els Populars aconsegueixen GovernarEva Palomares, candidata a l'alcaldia de Tavernes pels Populars, confia amb Maria Ciscar per a desenvolupar el càrrec de regidora de Personal si pren possessió de l'Alcaldia.

Maria Ciscar és des de fa vuit anys, regidora de la Corporació Municipal, quatre anys amb Eva Palomares com a Portaveu. Maria és graduada en Dret, coneix perfectament el Funcionament de l'Ajuntament on ha treballat i ha realitzat Diverses Pràctiques formatives. "Pensem que la regidoria de Personal ha de dur-la una persona conciliadora, amb caràcter positiu, dialogant i resolutiu, d'ací pensar en la meua companya Maria per dur la regidoria de Personal", comenta Palomares.

A l’àmbit social, Maria Ciscar és una persona molt destacada i volguda al món faller de Tavernes. Ha ocupat diferents càrrecs a la seua comissió i la Junta Local Fallera, a més de ser dues vegades Fallera Major de la Falla Prado i Secretaria d’esta Comissió des de fa deu anys. A més a més Maria valora i respalda molt les tradicions locals. La seua família ha estat molt lligada a la Setmana Santa, sent sa mare fundadora i presidenta de la Junta Major.

"Amb Maria el diàleg i la comunicació estaran més que assegurats al nostre Ajuntament", assegura Eva Palomares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari