Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 21 de maig de 2019

Miguel Enrique Borràs dirigirà la regidoria de Contractació si els Populars Governen

Miguel Enrique Borrás


La regidoria de Contractació és una de les més importants per agilitzar i donar solució als problemes que actualment patix Tavernes. Per este motiu, Miguel Enrique Borràs serà qui dirigisca la Regidoria de Contractació si els veïns volen que el Govern que resulte de les urnes siga el dels Populars.

Informàtic i emprenedor de professió, Miguel Enrique ha treballat en companyies que han prestat serveis a les administracions públiques i coneix a la perfecció els procediments i els tràmits de contractació, així com la importància de tindre projectes preparats perquè no es perden ajudes per al municipi , com hem patit esta legislatura.

El paper de Miguel Enrique és fonamental per al Govern de Palomares perquè serà qui promoga i afavoresca que totes les empreses de Tavernes tinguen preferència per treballar amb l’Ajuntament. A més aconseguirà que la gestió interna de l’Ajuntament siga molt més àgil, resolutiva i directa, evitant la falta de respostes de les necessitats de la ciutadania.


Miguel Enrique Borrás forma part de l’equip d’Eva Palomares des de 2015 i ha col·laborat en la forma d’aportar propostes dels Populars tota esta legislatura. Viu a la platja i és conscient de la necessitat de millora que té esta zona de Tavernes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari