Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 18 de maig de 2019

NP Populars Tavernes: Domingo Pérez serà el primer resident de la platja de Tavernes que ocupe la Regidoria de Platges si governen els PopularsLa platja, el seu manteniment, el seu creixement i el seu desenvolupament són fonamentals per a l'equip d'Eva Palomares, i si governen Tavernes tindrà per primera vegada una Regidoria de Platges, ademés d'un Tinent d'Alcalde de la Platja. Per este motiu, Pérez repeteix en el número sis de la llista de la candidatura de Palomares per representar a la platja de Tavernes com es mereix. La candidatura Popular és l'única de Tavernes que porta tres residents a la platja en la seua formació. "És una manera de destacar la importància i el pes que té aquesta destacada zona del municipi que en els últims vuit anys pateix i pateix d'un important abandonament. Ningú millor que residents consciències en la seva millora per portar el canvi que mereix la nostra platja ", comenta Palomares.

Domingo Pérez és un veí de la platja, i «no només viu a la platja, la viu», valora Eva Palomares. "Sap de primera mà quines són les actuacions més necessàries que l'han de promoure per dinamitzar i desestacionalizarla i que portem en el nostre programa".
La candidata Eva Palomares, comenta que «Domingo ha estat treballant per la millora de les instal·lacions, carrers i la qualitat de veïns de la Platja durant tota aquesta legislatura i ha estat un dels principals promotors de les denúncies i propostes per millorar la platja, com l'abandó que pateix actualment i la necessitat del col·lector ».

1 comentari:

Escriu el teu comentari